Menukaart Luigi's

Earth koffie en thee

EARTH COFFEE is ontwikkeld in samenwerking met EARTH Concepts, van het welbekende Earth Water. EARTH Concepts doneert 100% van de nettowinst aan waterprojecten in Azië en Afrika. Daarnaast doneert Mocca d’Or via de Mocca d’Or Foundation aan projecten die direct een verbetering opleveren in de levensomstandigheden van de lokale bevolking op de koffieplantages.

EARTH TEA is afkomstig uit Sri Lanka en is 100% biologisch met een natuurlijke smaak.

Slagerij Schiffmacher is met pensioen, maar was 28 jaar onze huisslager.

De ambachtelijke slagerij Schiffmacher werkt met authentieke recepten en kruidenmixen. Al het vlees dat slager Peter Schiffmacher levert, kopen ze zelf in en verwerken het tot smaakvolle, malse en verse producten.

Vlees van de Veluwe

Het vlees haalt Peter zo veel mogelijk bij lokale boerderijen vandaan. Rundvlees en lamsvlees wordt bijvoorbeeld geleverd door boeren op de Veluwe met liefde voor hun dieren. Ook wild en gevogelte krijgt de slagerij vers aangeleverd vanuit de Veluwe.

't Melkhuisje

De lekkerste boerenproducten koopt Luigi’s in bij ’t Melkhuisje. De biologische en op kleine schaal geproduceerde producten zijn (h)eerlijk, vers en ambachtelijk.

Veluwse kazen

Het assortiment bestaat uit Veluwse kazen, potjes jam en bijvoorbeeld zwienekeutels, een soort chocoladetruffel. Eigenaresse Dicky Bruinik vindt het belangrijk om de herkomst van al haar producten te weten en is altijd op zoek naar nieuwe Veluwse lekkernijen.